“Dos personatges en clau de circ i humor intentaràn sortir de les trampes que ells mateixos es busquen en accions tant quotidianes com sentar-se a una cadira o penjar una jaqueta”. Aquesta és la premissa de l’espectacle de circ de la Cia Circ Vermut, d’en Jordi Mas i en David Candelich. A l’espectacle s’hi barregen disciplines artístiques tant variades com la roday cyr, la perxa xinesa, els malabars i el pallasso.

Teníem clar des d’un inici que volíem una música amb molta canya que empenyés l’espectacle endavant sense parar. Del món de l’absurditat que l’espectacle desprén s’en va derivar la idea bàsica de la música: el sampleig d’audios de youtube. Em sembla increïble la quantitat de música i so que hi ha a youtube, sobretot m’agrada i m’interessen els músics tocant sols davant la seva webcam. Un acte tot ell molt contemporani; gravar-se per penjar-ho a les xarxes socials. Vaig decidir fer tota la música samplejant material d’aquest tipus com a font primària. Un cop les bases van anar quadrant-se vaig escriure unes melodies per saxo alt i trombó per acabar d’arrodonir i donar un foreground més clar a la música.

Un goig col·laborar amb en Jordi i en David, que van crear un espectacle tant sonat com aquest i em van deixar experimentar fins a trobar la música més adient. Molta confiança. Gràcies.

També una agraïment molt especial a en Nil, en Jordi i l’Adrià que van venir a l’estudi a jugar i van fer créixer la música immensament.

—–

Nil Villà – Saxo Alt
Jordi Montasell – Trombó
Adrià Sivilla – Veu
Eduard Cot, Ivan Lopez, Jordi Mas, David Candelich i Joan Cot Ros – Lletra “Cercant el port”

Joan Cot Ros – Sampleig, composició, gravació i mescla

Mostra de la música de l’espectacle:

Anuncios